Přihláška na akci

Ve formuláři vyplňte prosím všechna uvedená pole, aby mohla být Vaše přihláška úspěšně zpracována.

Závazná přihláška

na:

Vyberte minimálně jednu akci, které se chcete zúčastnit:
    26.01.2021 - Hradec Králové - odloženo
    Vyberte si jeden z následujících termínů

Poplatek se hradí zálohově převodním příkazem na účet Institutu výchovy a technických služeb BOZP a PO č. 2800896545/2010, VS= číslo zálohové faktury, KS=0308, IČ 255 90 111. Nejsme plátci DPH.
    Zálohovou fakturu Vám zašleme e-mailem; uhrazena musí být tak, aby finanční prostředky byly na výše uvedený účet připsány nejpozději den před nástupem do kurzu.
    U prezence Vám bude vydán účetní doklad.

Kdo provede úhradu účastnického poplatku?

Údaje o plátci pro účely fakturace:

Prohlašuji, že jsem vyplnil všechna pole formuláře a mnou uvedené údaje jsou pravdivé.
    Souhlasím se zpracování svých osobních údajů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady č. 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů. Místem zpracování a uchování osobních údajů je sídlo Institutu výchovy technických služeb BOZP a PO s.r.o., Sukova 49/4, Brno. Tento souhlas je poskytnut na dobu neurčitou a může být kdykoliv písemně odvolán.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA Google Zásady ochrany osobních údajů | Podmínky služby.